O nás

Sme globálnym poskytovateľom inovatívnych personalizovaných riešení pre výber a rozvoj jednotlivcov, tímov a organizácií.

Vyvíjame a prinášame najmodernejšie produkty založené na sérii digitálnych psychometrických nástrojoch, ktoré slúžia na certifikáciu a podporu globálnej komunity certifikovaných konzultantov, ktorí sa špecializujú na zmeny v organizáciách.

Lumina Learning je svetovou jednotkou v poskytovaní vysoko inovatívnej psychometriky. Od roku 2009 ponúkame najmodernejšie nástroje pre rozvoj osobnosti, emocionálnej inteligencie, kompetencií a certifikačné programy.

Naše nástroje sú overené a najlepšie vo svojej triede. Rozvíjajú sebapoznanie, tímovú prácu a vedenie a stoja za mnohými úspešnými riešeniami výberu a rozvoja. Sme hrdí, že k našim najváženejším klientom patria Deloitte, Adidas, Marriott Hotels, UK´s National Health Service a mnoho ďalších.

Náš tím

Náš tím tvoria úžasní ľudia z celého sveta a všetci túto prácu milujú. Nie je nad pocit, keď klient povie: "Veľmi vám ďakujem. Podávam oveľa lepší výkon, ktorý mi dodáva sebaistotu a viem, že môžem dokázať ešte oveľa viac."

Viac

Podpora

Naše riešenia sú šité na mieru. Ako náš partner získate individuálnu podporu pre riešenie, aké presne potrebujete. Pomôžeme vám pri vytváraní najefektívnejších plánov pre výber a rozvoj.

Viac

Výskum

V našom hodnotení sa odzrkadľujú výsledky rozsiahleho výskumu osobnosti v práci, ktorý trval niekoľko desaťročí. Stále však sledujeme a vyhľadávame nové trendy. V našich riešeniach je zahrnutý najnovší psychologický výskum o odstraňovaní predsudkov, kritickom myslení a spolupráci.

Viac

Naše riešenia

Transformácia organizácií pomocou rozvoja ľudí

  • Školiace programy
  • Možnosti predaja
  • Emocionálna inteligencia
  • Rozvoj vedenia
  • Zmeny v tíme a v organizačnej štruktúre
  • Výber zamestnancov

Vďaka konceptu Lumina Learning sa jednotlivci a tímy v spoločnosti Adidas Južná Afrika otvorili, začali sa lepšie angažovať, vnímať vzájomné schopnosti a začali viac spolupracovať. Ďakujeme vám za vynikajúcu prácu pri zvyšovaní výkonu a zlepšovaní kultúry spoločnosti Adidas Južná Afrika.

Adidas Group

Pozrieť globálnu sieť

Lumina Learning je globálna sieť skúsených expertov a certifikovaných konzultantov vo viac ako 40 krajinách sveta.